Abigél

2011. augusztus 26., péntek

strand

Ma Abi életében először volt strandon. Nagyon jó volt, jól éreztük magunkat. Így elviselhetőbb volt a 40 fok. Az én kislányomnak reggel 8 órától este 7 óráig egy hangja nem volt. Körülöttünk őrjöngtek a gyerekek ő pedig tök jól el volt. Nagyokat pancsizott ő is velünk.
Olyan jó volt, mert a medencében egy idősebb néni mellé keveredtünk és beszélgettünk vele. Annyira tetszett neki a gyerek, még oda is ment hozzá egy picit. Mondta hogy csodálatos gyerek és hogy ezt a gyerekeinek és az unokáinak is el fogja mesélni:) Örültünk hogy örömet szereztünk a néninek. Utána egy másik idősebb néni mondta hogy fantasztikus a gyerek:) Egyedül is úszkált a karúszójában és ezzel mindenkit lenyűgözött. 7-8 éves fiúk jópofiztak neki. Végül akik mellettünk telepedtek le a strandon a nap végén megkérdezték mennyi idős a gyerek és ők is oda voltak milyen fantasztikus kislány:) Hát mit ne mondjak nagyon büszke voltam:) 2 fantasztikus és egy csodálatos egy nap, nagyon jól esett nekem is. Mondjuk mindenkire mosolygott meg csinálta a szokásos kis okos dolgait:) Öröm vele bárhova menni.
Nagyon-nagyon jó nap volt....

1 megjegyzés:

  1. Nagyon jó, hogy már lehet menni strandolni, könnyebb ebben a nagy melegben! Biztos jó sok pozitív energiát gyűjtöttél be a dicséretekből, és megerősített, hogy valóban tündéri kislányod van!!!

    Büszke is lehetsz rá!!!:))

    VálaszTörlés