Abigél

2011. december 5., hétfő

betegség betegség hátán

Hát a Kisasszony nem sokat jár bölcsödébe az utóbbi időben, ugyanis folyamatosan beteg sajnos. Múlt héten is a Mamáéknál volt egész héten, és a héten is majd csak csütörtökön mehet ha addig minden rendben lesz. Nem annyira örülök neki, ez van. A torka nem akar helyre jönni meg taknyos és köhög. A szokásos.....Ami a legjobb hogy a felnőttek is halomra betegednek le mellette. Én is meg az Apja is küzdünk valami nyavalyával. A nagyszülők is szépen robbannak le, szóval nem csodálkozom rajta hogy a gyerek is beteg. Kap majd szépen immunerősítőt hátha az segít majd.A kedve nagyon jó, enni eszik , inni iszik, szóval olyan nagy gáz nincsen.
Hihetetlen hogy már 16 hónapos. Olyan gyorsan rohan az idő. Imádom a kis egyéniségét, bár kevesebb akaratosságot is örökölhetett volna tőlünk:) Vannak olyan édes szokásai....
Például amikor rajtam alszik el. Ráfekszik a hasamra vagy ha oldalt fekszem oda dől és úgy alszik el:) Nagyon édes. Most újra eléggé anyás, gondolom a betegségből adódóan. Huncutkodik, grimaszol, és magyaráz magyaráz egyfolytában. Nem értelmesen sajnos mert viccelni akar, tudja mennyire tetszik mindenkinek. Tud ám rendes szavakat is kimondani, csak ritkán akar. A hinta nagyon jól megy már, sőt ha ráül az otthoni libikókára akkor énekel és mondja hogy hinta-palinta. Van hogy odaköszön ennek-annak egy sziát vagy csát(ezt kevésbé értékelem). Mondja hogy persze, kérem, köszi. Ezek azok amik nagyon mennek. Néha akad egy kacsa, és persze az örök sláger a kutya az megy. A múltkor már mondta hogy cica de azt nagyon nem szereti mondani. Szépen felismeri a falon lévő képekről az állatokat. A kedvence a kacsa és a liba meg a kenguru. A kengurut a legmélyebb álmából felkeltve is bármikor megmutatja:) Ez van megyünk Ausztráliába:)
Imád enni, mindent megeszik, a súlya viszont nem mozdul csak kicsit. 9350 gramm elég régóta. Ez ingadozik hol fel hol le, de az átlag ennyi. Pedig nagyon sokat eszik szerencsére és szinte bármit megeszik nem válogat természetesen hisz nem is hagyom. Szépen eszik egyedül is.
Nagyon szépen fogja a ceruzát és ugye imád rajzolni így vettem zsírkrétát is neki. Szeret takarítani és mivel ezt a Mikulás is tudja kapott kis takarító szettet így már neki is van.
Most ennyi jutott eszembe, de igyekszem majd még írni meg képet rakni.

1 megjegyzés:

  1. A bölcsivel sajnos, jönnek a betegségek is, míg meg nem szokja és meg nem erősödik az immunrendszere. Ráadásul ősz van, és ahogy írod, sok a beteg a környezetében.
    Jó, hogy jó a kedve és az étvágya, legalább! Vajon miért nem hízik? Nem mondta az orvos?
    Nagyon ügyes, hogy már fogja a ceruzát!!
    A takarító szerelés jó ötlet, de kíváncsi vagyok, elhagyja-e az igazi eszközöket? Én már jártam többször úgy, hogy se a főzős játékok, sem a játékporszívó, nem ütötte ki a nyeregből a valódiakat! Majd biztos írod!:))

    VálaszTörlés