Abigél

2012. február 17., péntek

életjel

Megvagyunk ám, csak annyi tennivaló van, hogy nincs időm írni.
Abika megint köhög kicsit, meg folyik az orra. Hol van már a tavasz????????? Most kezelgetem , nem is volt bölcsiben tegnap meg ma nehogy még elkapjon valamit, inkább kikúrálom. Jövőhéten pénteken lesz a farsangjuk és szeretném hogy részt vegyen rajta szóval remélem nem szed össze még valamit.
Egyre többet beszél és egyre nagylányosabb. Nagyon akaratos, olykor hisztis. Viszont amilyen akaratos olyan kitartó is, mert ha valami nem sikerül először dühös lesz otthagyja de aztán csak visszamegy és megoldja. Végül minden sikerül neki. Énekel és táncol. Nagyon édes. Egyre több szavát lehet megérteni, próbálkozik. Sokat nézegeti a könyveket és kirakózik. Nagyon szeret most már fürdeni, olyan hiszti van ha a kiveszem hogy én már nem annyira élvezem a fürdetéseket:) Viszont imádom nézni ahogy eljátszik a játékaival a kádban 15-20 percig is akár.(míg én erőt gyűjtök a hisztihez mikor kiveszem:D). Úgy tud bújni ahogy senki. Apához is elkezdett nagyon ragaszkodni. Ahányszor hazaérünk körülnéz a lakásban itthon van e már Apa. Nagyon örül mikor megérkezik. Persze még mindig Anyás, de már nincs sok időm hátra, és menthetetlenül Apa lesz a minden:) Örülök neki, mert én sokat vagyok vele viszont az Apukája kevesebbet tud a munka miatt és több mindenről maradt/marad le mint én. Így kárpótolja a kitörő öröm mikor hazaér. Én meg nagyon szeretem nézni őket együtt:)
Apa továbbra is dolgozik sokat, a fennmaradó időt pedig próbáljuk kihasználni de nehéz úgy hogy egymással is foglalkozzunk meg a gyerekkel, és mindenkinek elég legyen. Általában olyan fáradtak vagyunk hogy már elég korán elalszunk és mivel Apa 7-re ér haza így nem sok időnk marad.
Én is dolgozom. Nálunk is meg volt a farsang az oviban, és nagyon jól sikerült szerintem, nagyon aranyos jelmezek voltak és a műsorok is jól sikerültek. Nagyon sok munka van mert sok a beteg felnőtt és még több a beteg gyerek. Az iskolát is csinálom mellette, talán most már sikerül befejezni, de nem kis meló lesz az is, hisz a gyerek szinte folyton velem van, így komolyabb dologba bele sem merek vágni (pl. Szakdolgozat) mert úgy sem sikerül 5 percnél többet foglalkozni vele, mert észre veszi hogy csinálok valamit és már jön is hogy vele foglalkozzak.
A legújabb szokása kisasszonynak , hogy ugyan este korán alszik már (1/28-8 körül), viszont most 2 napja hajnali 4kor felkel és nem is nagyon alszik vissza. 1/2 6-6 fele már kéri a reggelijét. Tegnap azt hittem megőrülök 3/4 6-kor mikor enni kért. Ma már jobban viseltem. 7 órára már túl voltam a reggeliztetésen, a kávémon, és a mosogatáson úgy, hogy ma nem kell dolgoznom tehát pihenhetnék is akár. Tiszta őrület. Viszont mosolyogva csináltam mindezt megbékélve azzal a gondolattal, hogy soha nem fogom magam normálisan kipihenni. Tegnap meg mikor sokkot kaptam az időponttól akkor Apa helyt állt és ő adott neki enni meg egyebek. De ugye már én sem aludtam hisz Apa indult dolgozni. Remélem erről hamar leszokik, mert persze ő most már alszik is, hisz nem pihente ki magát, én meg már nem tudok vissza aludni.
Na mindegy....

1 megjegyzés:

  1. Ebben a kis összefoglalóban, minden benne volt:)) Bizony a lányok, inkább apásak, bele kell törődni.Nézni viszont,nagy élmény, ahogy írod is. A korán kelés, biztos átmeneti! Tudom, ez most nem vigasztal, de egyszer vége lesz! A fürdés pedig, ha nem félő, hogy megfázik, szintén klassz. Jót játszik, jól kiázik, és jót alszik...majd!:)

    VálaszTörlés