Abigél

2012. június 20., szerda

Hihetetlen gyerek

Olyan kis okos. Tegnap este csak ketten aludtunk itt Anyukáméknál, és Abi az Apja párnáján feküdt. Közölte hogy feküdjek mellé. Mondtam nem szeretnék mert nekem van saját párnám és én azt szeretem. Erre fogta magát és elvette a párnámat, eltolta jó messzire, majd vigyorogva közölte elbújt és Anya gyere (közben mutatott az Apja párnájára). Szóval nem volt más választásom mint hogy oda feküdjek.
Annyira aranyos szokásai vannak. Nem szereti ha becsukom a szemem, vagy ha alszom mikor ő már fent van reggel, gy gondolja felkelt. Olyan aranyos módszert választott, hogy erre öröm kelni akármilyen korán is van. Szólongat hogy Anya Anya és közben simogatja az arcomat. Imádom. Egyébként is el tud varázsolni azzal, hogy olyan szépen mondja mit szeretne, mindig hozzá teszi hogy szeretnék. Lehet ennek ellenállni? Meg amikor mondom neki, hogy szeretlek és ő azt mondja én is szeretlek!!!!
A bilizés jelen pillanatban úgy áll, hogy a pisi az esetek 99%-ban a bilibe megy de a kaki az semmiképpen. Hát majd idővel az a következő lépés. Viszont egy nap 2 pelust használunk csak mindenképpen, azt is csak alváshoz.

2 megjegyzés:

  1. Régen nem jártam felétek..pótolom lassan az olvasást! Örömmel látom, hogy továbbra is, hatalmas szeretetben éltek, és Abi nagyon sokat fejlődött.
    Tündériek, ezek az aprócska történetek, amik annyira megdobogtatják a szívünket!:)

    VálaszTörlés
  2. Adri!Jaj de jó, hogy visszatértél, már nagyon hiányoltalak. A hozzászólásaidat is és a bejegyzéseidet is!!!!

    VálaszTörlés