Abigél

2012. szeptember 12., szerda

nem tüntünk el teljesen

Eltelt a nyár. Mi Abival rengeteget voltunk Anyukáméknál, míg Tomi hol itt hol ott volt, attól függ mikor honnan volt könnyebb munkába menni, mert ugye szegénykém dolgozott:) Abi nagyon élvezte a medencét, úszott és büszkén vizezte be a haját. Ez nagy szó miután a hajmosás kész rémálom. Most már kezd egyre ügyesebb lenni abban is, de még nem az igazi. Apukája nagyon hiányzott neki, de így valahogy még is többet voltak együtt,úgyhogy most már Apa rajongó is.
Most 3 hétig itt voltak tesómék. Ő Abi Keresztapukája és hát nagyon egymásra voltak kattanva. Örültem, hogy itt volt, ráadásul ilyen sokáig. Nagyon jó volt látni.
Múlthét csütörtökön ment Abi először bölcsibe kb. 3 hónap után, és hát volt ordítás , nem is kicsi. Viszont be is taknyosodott vasárnapra, úgyhogy ezt a hetet megint itthon tölti. Nekem tanulnom kéne a nyelvvizsgámra, de nem tudom így hogy fog menni. Remélem meggyógyul és mehet már jövőhéten mert tanulnom kell!
Nagyon tündéri egyébként, és nagyon hisztis:) De nem baj kezd leszokni róla úgy látom, úgyhogy kitartok:)
Reggel sétálgattunk és megint kaptunk egy kis bíztatást egy idős bácsitól, hogy testvér kellene , mert olyan gyönyörű ez a gyerek. Nem mondom, hogy nem esett jól. Jól indult a reggel ;-)
Most túl sok jó úgy sem történik, mert ugye nem kapok állást mint óvodapedagógus , mert ugyan az államvizsgát megcsináltam, de nincs nyelvvizsgám, így nem kaphatom meg, anélkül meg nem lehet dolgozni. Ugyan nem tudom mi köze a kettőnek egymáshoz, mert egyáltalán nincs szükségem jelen pillanatban a nyelvre. Nem mondom , hogy nem válik előnyömre na de ne ehhez kössék már. Majd én eldöntöm!
Na ennyi!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése