Abigél

2012. november 16., péntek

jelentkezek

Nem nagyon írok. Bocsánat attól aki olvassa a blogot, de igazából 1 percem nincs.
Kicsit akkor rólunk:
Abi: Ő most éppen szerencsére nagyon jól van. Volt most egy rosszabb időszakunk. Kötőhártya gyulladása volt, ami szerencsére elmúlt hamar.  Aztán volt pár köhögős nap. NAgyon durva éjszakákkal. Volt hogy 3x cseréltünk pizsit, mert a köhögéstől vissza jött minden amit megevett. Így már a síró , ételt kérő gyerekemnek végül nem adtam enni, bár tény hogy a saját érdekében tettem mindezt. Utána a köhögést is sikerült minimalizálni, így nem mentünk kórházba,bár már csak egy hajszál választott el tőle, mert este 1/4 7-től hajnali 2-ig folyamatosan megállás nélkül köhögött. Kapott már mindent, fenistill cseppet, ventolint, és végül a kúp segített. Aztán másnap éjjel még éjféltől 1 órán át köhögött, de aztán aludhattunk. Szegénykém. Sajnáltam őt is rettenetesen és hát mi sem voltunk jó bőrben attól a kevéske alvástól ami jutott. Ezen túl lettünk. Most semmi bajunk. Igaz kíváncsi leszek meddig, mert a bölcsiben a gyerekek háromnegyede hiányzik.Egyébként rengeteget beszél, és elképesztően szépen beszél. Meglepően választékosan beszél 2 éves létére. Rengeteg mondókát mond és sokat énekel. Nem is tudom honnan tanult meg ennyi mindent, komolyan. Alapvetően szófogadó. Kicsit hisztis, de ezt megbocsájtjuk fiatal kora miatt:) Nagyon jó vele lenni, jó társaság bárki számára, és mindenki szeret is vele lenni. Ja és amit a legjobban imádok benne, hogy rendkívül kedves és bújós. Osztogatja a puszikat nekem és ölelget állandóan. Apáért is nagyon oda van. Nagyon szeretnek együtt lenni, és sokat mókáznak , játszanak.
Én: Most sokat dolgozom. Örülök neki, csak hát alig látom Abit. Olyan fura, a héten is úgy mentem dolgozni hogy ő még aludt. Annyira rossz volt hogy nem találkoztam vele reggel. Ilyen még nem volt. Nagyon fárasztó is ledolgozni egy csomó időt, sok-sok gyerekkel és utána még a 2. műszak otthon. Ráadásul most még különösebben próbálok arra figyelni, hogy Abival minél többet foglalkozzak otthon és otthon is játszunk amennyit még este lehet.Ez nehéz hét volt, a jövőhét már jobb lesz, akkor 8-ra megyek.
Apa: Ő jól van, bár ő is fáradt és sokat dolgozik. Jól vagyunk most együtt, és ő is kezd feléledni talán:D Bár még dolgozni kell mindenen de rajta vagyunk:D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése